Betonherstellingen

Wanneer u op zoek bent naar een specialist die uw betonherstellingen regio Antwerpen en omstreken kan uitvoeren, dan kan u vertrouwen op Seram bvba. Wij verwijderen betonrot en maken uw gebouw opnieuw gezond. Hierbij herstellen en reinigen wij alle ijzer. Op deze manier bent u verzekerd van een duurzaam resultaat.

Onze werking

Betonrot is heel schadelijk voor de structuur van uw gebouw. Deze kan naar verloop van tijd gaan afbrokkelen. Hierdoor gaat ook het staal binnen het beton gaan roesten en op deze manier kan het geen adequate steun meer gaan bieden. Wij snellen u graag ter hulp. Zo gaan we eerst en vooral het ijzer gaan aanpakken. Zo leggen we de staalconstructies bloot en verwijderen we de geroeste stukken. Deze worden ingesmeerd en behandeld tegen roestvorming, met een speciale verf en zorgt er zo voor dat het ijzer voor een lange tijd zijn sterke karakteristieken weet te behouden. Daarna nemen we het beton zelf onder handen. Hier gaan we de betonstructuur gaan herstellen met een vezelversterkte en krimpgecompenseerde reparatiemortel. Ook wordt het voorzien van een beschermcoating. Dit zorgt ervoor dat betonrot geen schijn van kans meer heeft en krijgt uw beton opnieuw dezelfde uitstraling als voorheen.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende inlichtingen over onze betonherstellingen? Neem dan beslist contact op met Seram bvba uit Antwerpen. Het is altijd mogelijk om een afspraak vast te leggen. Dan komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en bieden wij u een oplossing op maat aan.

Back to Top