Dakwerken

Seram bvba voert in het kader van uw totaalproject of renovatieproject dakwerken uit in regio Antwerpen, maar op vraag ook in de rest van België.

Roofing

Bij het realiseren van kleine en grote (renovatie)projecten hoort ook vaak het optimaliseren van de dakbedekking. Seram bvba voert werken aan de roofing uit zodat er geen waterschade door insijpelend water mogelijk is. Het goed aanbrengen en afwerken van roofing is van groot belang want roofing is een beschermende laag voor de rest van het dak en uw woning.

Het team van Seram bvba heeft veel ervaring met roofing en kan een volledige nieuwe roofing voorzien op het dak van uw woning of garage, of ook kleine of grote herstellingswerken uitvoeren aan reeds bestaande roofing om deze opnieuw te optimaliseren.

Realisaties

In deze galerij kan u terecht voor een eerste kennismaking met Seram bvba en een overzicht van de verschillende mogelijkheden en reeds afgeronde dakwerken in Antwerpen met behulp van roofing.

Naast deze dakwerken kan u ook bij Seram terecht voor renovatieprojecten, gevelwerken, steenstrips of enkel professioneel advies indien u zelf de werken wenst uit te voeren.

Vraag volledig gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan in het kader van uw project via het  contactformulier.

Back to Top